Femeia trebuie sarbatorita in fiecare zi, insa o data pe an chiar si calendarul ii dedica o zi speciala, motiv pentru va invitam pe 7 Martie impreuna cu doamnele sau domnisoarele din viata dumneavoastra pentru a le rasfata si sarbatori impreuna “Ziua Internatrionala a Femeii”.

    In aceeasi nota eleganta cu care v-am obisnuit, am pregătit un meniu special de 8 martie cu 6 meniuri fabuloase si rafinate, pregatite de talentatul brand Chef Alexandru Comerzan impreuna cu Chef Ghenadie si Chef Aman, totul pentru un rasfat culinar desavarsit.

   Crama Cricova si cunoscutul somelier Mihail vor fi din nou alaturi de noi impreuna cu gama de vinuri premium, vinuri ce vor completa o seara ce se promite a fi memorabila.

    Ca totul sa fie intr-o perfecta armonie, demna de ziua Internațională a Femeii, superba voce a Andrei Botez impreuna cu bandul sau ne vor incanta cu cele mai frumoase melodii.

    Atmosfera romantica, aranjamentele florale si decorul festiv vor fi asigurate de catre Andreea Boghean.

    Ca de obicei amintirile foto va vor fi oferite de FilmEvent & Adriana Pascal Photography care va asteapta la Photobooth pe tot parcursul serii.

    Va provocam la o seară specială, o seara care cu siguranta va fi memorabila!

    Pentru detalii si rezervari ne puteti suna la numarul de telefon 0775385220.